Zilt en Zalig op je bruiloft, feest, borrel, opening, beursstand of elke andere leuke reden die je kunt bedenken, is vragen om een funfactor voor je gasten, kwaliteit en culinaire beleving! Heb je iets speciaals in gedachten? Laat het ons vooral weten, want we staan overal voor open en denken graag met je mee!

Hoe kun je Zilt en Zalig inzetten? We geven je hieronder een idee!

De oesterman:

Huur je de oesterman in dan weet je dat je gasten verwend zullen worden met knetterverse oesters van uitmuntende kwaliteit. De oesterman op jullie huwelijk, bedrijfsfeest, als catering op je beursstand, verjaardag thuis, evenement of festival? De oesterman selecteert persoonlijk een mooi divers aanbod aan oesters, de beste van het seizoen!

Het aantal te openen oesters zal samen afgestemd worden, onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we weten wat we je aanbieden. Hierna ontvang je een passend vrijblijvend voorstel. Na akkoord komt de oesterman langs en mengt zich op subtiele wijze tussen de gasten, hij zal hen boeien en plezieren met zijn verhalen over de zilte delicatesse van de kust, oesters! De oesterman schenkt daarna nog een heerlijk drankje in de lege oesterschelp… een cadeautje van Zilt en Zalig!

Oesterproeverij of Workshop op locatie:

Proef, Proost, Lach, Vier, (K)oester en Geniet samen met vrienden collega´s of familie. Breng mensen bij elkaar en organiseer samen met Zilt en Zalig een echt Oesterfeestje;)!

Hoe werkt het? Als gastvrouw/-heer zorg je voor de locatie, glazen en borden, minimaal 8 deelnemers.
Samen duiken jullie in de zilte wereld van de oesters, leer je het verschil in smaak, textuur, terroir, ontdekken de filosofie van de oesterkwekers, diverse bereidingswijzen, drankcombinaties en leer je zelf oesters te openen. De oesterman neemt voor iedere deelnemer een proefformulier mee en je ontvangt van tevoren ansichtkaarten om je vrienden, collega´s of familie uit te nodigen!

Oesterproeverij: 6 verschillende typen oesters per deelnemer, bubbels, bourgondisch brood en diversen.

Kosten: 45,00 euro per deelnemer (minimaal 8 deelnemers). BOEK NU: TOT 31-03-2018 40,00 EURO PER DEELNEMER!
Duur: 2,5 uur
Locatie: In overleg, op locatie door heel Nederland

Seafood Hapinness Bites- Catering:

Little Bites for Big Nights!

Laten we samen de mogelijkheden doornemen.

Foodtruck:

Zilt en Zalig heeft een Foodtruck met bar waar we vele soorten oesters in style op uitstallen, we geven de oesters een podium!

Gasten kunnen ter plekke genieten van de heerlijkste oesters, we vertellen er vol enthousiastme over, er ontstaat een bijzondere interactie en iedereen geniet.

Zilt en Zalig heeft jarenlange ervaring in het deelnemen aan markten, evenementen en festivals. We kijken altijd hoe we iets extra´s kunnen toevoegen, een beleving kunnen brengen, mensen kunnen verrassen en laten genieten. Is er een thema? Hier passen wij onze styling op aan.

We hebben geen elektriciteit nodig, eventueel hebben wij een koeling waar geen elektriciteit voor nodig is, LED verlichting en maken we gebruik van biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Geheel in het beeld van duurzaamheid. Wist je dat onze oesters ook duurzaam gekweekt worden?

Masterclass:

Heb je een wijnhandel, bierbrouwerij, jenever-/whiskybranderij of heb je een drank die je tijdens een Masterclass wil combineren met verschillende typen oesters voor je klanten? Dan bij je bij ons aan het juiste adres. Als geen ander weet de oesterman van Zilt en Zalig de mooiste combinaties te maken en dit om te zetten in een Masterclass.

Promotie van je drankenmerk?

Laten we samen de mogelijkheden doornemen.

Gastdocent:

De oesterman van Zilt en Zalig is ook een inspirerende gastdocent. Zijn expertise op het gebied van schelp- en schaaldieren, combinaties met dranken, beleving naar gasten en storytelling zijn een lust voor de ogen en oren van leerlingen!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Training Horeca – Visspeciaalzaak:

Zilt en Zalig heeft speciaal voor personeel in de Horeca en Visspeciaalzaken een training ontwikkelt omdat wij bij Zilt en Zalig het belangrijk vinden dat waar mensen ook oesters eten, dit van de beste kwaliteit moet zijn