Zilt en Zalig op je bruiloft, feest, borrel, opening, beursstand of elke andere leuke reden die je kunt bedenken, is vragen om een funfactor voor je gasten, kwaliteit en culinaire beleving! Heb je iets speciaals in gedachten? Laat het ons vooral weten, want we staan overal voor open en denken graag met je mee!

Hoe kun je Zilt en Zalig inzetten? We geven je vast een idee!

Vooraf vragen we om de volgende informatie:

  • Wat voor soort gelegenheid het betreft
  • De locatie
  • Het budget
  • Tijdstip start oesters openen
  • Hoeveel gasten er verwacht worden

Het aantal te openen oesters zal hier op afgestemd worden, onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we weten wat we je aanbieden. Hierna ontvang je een passend vrijblijvend voorstel. Na akkoord komt de oesterman langs en mengt zich op subtiele wijze tussen de gasten, hij zal hen verrassen met de zilte delicatesse van de kust, oesters! De oesterman neemt altijd een verrassende drankcombinatie mee om na het proeven van de oester in de lege schelp te schenken.

De oesterman van Zilt en Zalig staat bekend om zijn kennis van de verschillende oester/drankcombinaties. Het drankje is inbegrepen in de prijs, een cadeautje van Zilt en Zalig.

Tip: voor nog meer beleving, vraag naar onze Zilt en Zalig Foodtruck!

Heeft u een hotel of restaurant? Regelmatig worden wij ingezet tijdens partijen, vraag naar de mogelijkheden.

Proef, Proost, Lach, Vier, (K)oester en Geniet samen met vrienden collega´s of familie. Breng mensen bij elkaar en organiseer samen met Zilt en Zalig een echt Oesterfeestje.

Hoe werkt het? Als gastvrouw/-heer zorg je voor de locatie, glazen en borden, minimaal 8 (betalende) deelnemers, in ruil hiervoor neem je zelf gratis deel aan het Oesterfeest!
Samen duiken jullie in de zilte wereld van de oesters, leer je het verschil in smaak, textuur, terroir, ontdekken de filosofie van de oesterkwekers, diverse bereidingswijzen, drankcombinaties en leer je zelf oesters te openen. De oesterman neemt voor iedere deelnemer een proefformulier mee en je ontvangt van tevoren ansichtkaarten om je vrienden, collega´s of familie uit te nodigen!

Oesterfeest: 8 verschillende typen oesters per deelnemer, bubbels, bourgondisch brood en diversen.

Setup en Cleanup!

Kosten: € 55,00 per deelnemer (minimaal 8 deelnemers), gastvrouw of -heer is gratis.
Duur: 3 uur
Locatie: In overleg, op locatie door heel Nederland

Zilt en Zalig kan naast oesters ook zorgen voor Seafood catering op locatie. Wat denk je bijvoorbeeld van een gestoomd vispakketje in bananenblad, vis op een houten plankje voor barbecue of in de oven, romige oestersoep, gemarineerde calamaris, halve kreeften, krab, Fruit de Mer en meer.

Waar je trek in hebt!

Laten we samen de mogelijkheden doornemen.

Zilt en Zalig heeft jarenlange ervaring in het deelnemen aan markten, evenementen en festivals. We kijken altijd hoe we iets extra´s kunnen toevoegen, een beleving kunnen brengen, mensen kunnen verrassen en laten genieten. Is er een thema? Hier passen wij onze styling op aan.

We hebben geen elektriciteit nodig, eventueel hebben wij een koeling waar geen elektriciteit voor nodig is, LED verlichting en maken we gebruik van biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Geheel in het beeld van duurzaamheid. Wist je dat onze oesters ook duurzaam gekweekt worden?

Heb je een wijnhandel, bierbrouwerij, jenever-/whiskybranderij of heb je een drank die je tijdens een Masterclass wil combineren met verschillende typen oesters voor je klanten? Dan bij je bij ons aan het juiste adres. Als geen ander weet de oesterman van Zilt en Zalig de mooiste combinaties te maken en dit om te zetten in een Masterclass.

Wil je klanten iets vernieuwends laten proberen, neem dan contact op met Zilt en Zalig! We leggen je graag onze werkwijze uit.

De oesterman van Zilt en Zalig is ook een inspirerende gastdocent. Zijn expertise op het gebied van schelp- en schaaldieren, combinaties met dranken, beleving naar gasten en storytelling zijn een lust voor de ogen en oren van leerlingen!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Op verzoek nemen wij onze mobiele Design Outdoor tafel mee naar elke gewenste locatie.

De tafel bied ruimte aan zo´n 10 á 12 personen, we steken het vuur in het midden aan, zetten een fles bubbels in de wijnkoeler in de tafel en kunnen er zelfs een waterfonteintje of kookpit in plaatsen!

Alles draait om de gasten aan tafel en de gezelligheid in combinatie met heerlijke pure Seafood gerechten.