Oesters zijn… Zilt en Zalig.

Dat is dan ook meteen de verklaring waarom wij Zilt en Zalig heten!

Of je oesterliefhebber bent of niet, het maakt bij Zilt en Zalig niet uit. We houden niet alleen van goede en veel verschillende typen oesters maar juist ook van de gezelligheid en sfeer erom heen. Oesters proeven doe je met elkaar, net als het drinken van een heerlijk glas bubbels. De oester is een gezelschapsdier zeggen we dan ook bij Zilt en Zalig.

De Gillardeau, Zeeuwse platte, Prat ar Coum of Kys Marine zijn een paar van de vele verschillende typen oesters welke de oesterman ter plekke voor gasten opent. Eerst is er het zien, dan komt het ruiken, gevolgd door een gepassioneerd verhaal over smaak en afkomst, pas daarna komt het proeven. De beleving is daarmee compleet. Of toch niet? Want we schenken graag nog iets na wat past bij de type oester. Dit kan een authentiek bier zijn, cider, rode wijn of onze eigen Vodka met een rode peper. De oesterman weet precies de juiste oester/drankcombinatie voor je te schenken.

Voor de niet-oesterliefhebber is het dus net zo’n feest om naar de verhalen te luisteren, vragen te stellen en toe te zien hoe iemand weet te genieten van een klein cadeautje van de kust. Kijk maar eens hoeveel mensen hun ogen sluiten tijdens het proeven! En hoe vaak er daarna een glimlach volgt.

Zilt en Zalig heeft ook een Foodtruck. Huur Zilt en Zalig in met onze Foodtruck voor je bedrijfsfeest of evenement!

We vinden het altijd leuk te verrassen, door nieuwe concepten te bedenken, mensen en hun zintuigen te prikkelen, aandacht voor elke gast te hebben en mensen samen te brengen. Genieten doe je het best in gezelschap.

Welkom in een zilte wereld vol verschillende typen oesters bij Zilt en Zalig!