Oesters zijn al jarenlang de expertise van Zilt en Zalig.

Kennis van de oester, kwaliteit en diversiteit vinden wij belangrijk. Door ter plekke voor gasten deze zilte delicatesse van de kust te openen zien wij van dichtbij hoeveel waarde de gast hieraan hecht.

Wij zien en horen hoe de consument durft, proeft, vragen stelt en kwaliteit eist. Bij het proeven van een oester willen zij even terug naar die fijne vakantieherinnering, ogen gaan dicht en een glimlach verschijnt!

Om die glimlach te verspreiden hebben wij dan ook een training opgezet voor personeel van horecagelegenheden.

De training van Zilt en Zalig draagt bij aan de inspiratie voor personeel. Zij zullen door de oesterman een andere manier van werken ervaren die perfect is door te voeren naar de gast.

Hieronder vind je de omschrijving van de training, deze bieden wij door heel Nederland en België aan op locatie.

Zilt en Zalig training:

  • Theorie uitleg oesters openen
  • Praktijk oefenen oesters openen
  • Smaakverschillen, proeven
  • Geschiedenis en filosofie oesterkwekers
  • Presentatie aan gast
  • Advies oester/drankcombinaties, harmoniseren

Minimale deelname: 10 deelnemers
Kosten per deelnemer: € 85,00, excl. btw/kilometervergoeding
Trainingsdatum: in overleg
Duur van de training: 3 uur

Vraag Direct Aan!