Fruits de Mer bestellen, Fruits de Mer catering, catering op locatie, oesterman op locatie, oesterman inhuren, catering Amsterdam, catering Rotterdam, catering Zeeland, beursstand, beursstand catering, catering, bedrijfsfeest, evenement, party catering

Fruits de Mer bestellen

Fruits de Mer… zilt en zalige heerlijkheden van de kust.

Waar denk je aan als je Fruits de Mer in gedachten hebt? We vermoeden dat je denkt aan een tafeltje ergens in een kustplaats met uitzicht op de zee, zilte lucht, een warme zon en een zacht briesje met een grote Fruits de Mer toren voor je!

Wist je dat wij van Zilt en Zalig die beleving ook naar elke locatie kunnen brengen met onze Fruits de Mer Catering?

We wijken af van de standaard Fruits de Mer en verwennen jullie met een buffet tijdens een feest of trekken er een hele avond voor uit en gaan uitgebreid tafelen waarbij we ervoor zorgen dat jullie je vingers aflikken met heerlijke zilte verrassingen. Een avond om nooit meer te vergeten!

Ook kunnen we een plateau afleveren op elke locatie die we al voorbereid hebben.

Onze Fruits de Mer is op verschillende manieren bereid, een combinatie van vis, schaal- en schelpdieren, heerlijke koude en warme bereidingen en dressings die de producten van de kust volledig tot zijn recht laten komen, alle eer naar de kustproducten!

Fruits de Mer bestellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volg ons op youtube instagram facebook