Dolce far Niente!

Italië!

Dit blog schrijven we tijdens onze inspiratiereis door Ligurië, Italië 🙂

We doorkruisen dit hele gebied wat bekent staat om zijn culinaire hoogstandjes, rijden door groene bergen en worden omgeven door olijf- en vijgenbomen. read more

Training voor horeca en visspeciaalzaak

Zilt en Zalig trainingen, speciaal voor personeel van horeca en visspeciaalzaken.

Regelmatig zien en horen we dat personeel vaak onzeker is als het gaat om de diverse producten uit de kust, de kennis ontbreekt waardoor zij gasten niet voldoende en enthousiast kunnen informeren.

read more

De oesterman, interview met Marcus van den Noord

Marcus van den Noord is een zeer bevlogen man die al ruim 10 jaar als oesterman door het leven gaat.

Hij noemt zichzelf ook wel de oesternerd, zijn ervaring en kennis heeft hij oa. te danken aan zijn nieuwsgierigheid voor dit natuurproduct van de kust… de oester.

Hij laat gasten ter plekke de heerlijkste en frisse oesters proeven op feesten, huwelijken, beurzen, evenementen en festivals. read more

Oesters, de 5 meest gestelde vragen

Oesters, de 5 meest gestelde vragen:

We hebben een lijstje voor je gemaakt met de 5 meest aan ons gestelde vragen!

  • Waar moet ik op letten als ik oesters koop?
  • Hoe kan ik oesters het beste bewaren?
  • Zijn oesters gezond?
  • Hoe eet ik oesters?
  • Wat drink ik bij oesters?

read more