De oesterman inhuren op locatie.

Bij Zilt en Zalig gaat er een wereld voor je open: frisse, zilte, zoete, vette, nootachtige, grassig groene of umami oesters… we openen altijd meerdere soorten oesters voor je gasten

Het fijnproeven kan beginnen!

De oesterman inhuren op locatie? We geven je hieronder een idee!

De oesterman:

Huur je de oesterman in op locatie dan weet je dat je gasten verwend zullen worden met knetterverse oesters van uitmuntende kwaliteit. De oesterman op jullie huwelijk, bedrijfsfeest, als beurscatering, verjaardag thuis, evenement of festival? De oesterman selecteert altijd persoonlijk een mooi divers aanbod aan oesters, de beste van het seizoen!

Het aantal te openen oesters zal samen afgestemd worden, onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we weten wat we je aanbieden. Hierna ontvang je een passend vrijblijvend voorstel. Na akkoord komt de oesterman langs en mengt zich op subtiele wijze tussen de gasten, hij zal hen boeien en plezieren met zijn verhalen over de zilte delicatesse van de kust, oesters!

De oesterman schenkt daarna nog een heerlijk drankje in de lege oesterschelp… een cadeautje van Zilt en Zalig!

Zilt en Zalig opent daarnaast ook vele soorten oesters voor cateraar en evenementenbureau en is in te huren voor beurscatering… met oesters en een interactieve oesterman bied je gasten van de beurs een welkom waar ze niet omheen kunnen! Voor medewerkers een mooie en ontspannen gelegenheid om contact te maken en meer informatie aan te bieden.

Oesterproeverij of Workshop op locatie:

Proef, Proost, Lach, Vier, (K)oester en Geniet samen met vrienden collega´s of familie. Breng mensen bij elkaar en organiseer samen met Zilt en Zalig een echt Oesterfeestje;)!

Hoe werkt het? Als gastvrouw/-heer zorg je voor de locatie, glazen en borden, minimaal 8 deelnemers.
Samen duiken jullie in de zilte wereld van de oesters, leer je het verschil in smaak, textuur, terroir, ontdekken de filosofie van de oesterkwekers, diverse bereidingswijzen, drankcombinaties en leer je zelf oesters te openen. De oesterman neemt voor iedere deelnemer een proefformulier mee en je ontvangt van tevoren ansichtkaarten om je vrienden, collega´s of familie uit te nodigen!

Oesterproeverij: 6 verschillende typen oesters per deelnemer, bubbels, bourgondisch brood en diversen.

Kosten: 45,00 euro per deelnemer (minimaal 8 deelnemers)
Duur: 2,5 uur
Locatie: In overleg, op locatie door heel Nederland

Seafood Hapinness Bites- Catering:

Little Bites for Big Nights!

Laten we samen de mogelijkheden doornemen.

 

Masterclass:

Heb je een wijnhandel, bierbrouwerij, jenever-/whiskybranderij of heb je een drank die je tijdens een Masterclass wil combineren met verschillende typen oesters voor je klanten? Dan bij je bij ons aan het juiste adres. Als geen ander weet de oesterman van Zilt en Zalig de mooiste combinaties te maken en dit om te zetten in een Masterclass.

Promotie van je drankenmerk?

Laten we samen de mogelijkheden doornemen.

Gastdocent:

De oesterman van Zilt en Zalig is ook een inspirerende gastdocent. Zijn expertise op het gebied van schelp- en schaaldieren, combinaties met dranken, beleving naar gasten en storytelling zijn een lust voor de ogen en oren van leerlingen!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Training Horeca – Visspeciaalzaak:

Zilt en Zalig heeft speciaal voor personeel in de Horeca en Visspeciaalzaken een training ontwikkelt omdat wij bij Zilt en Zalig het belangrijk vinden dat waar mensen ook oesters eten, dit van de beste kwaliteit moet zijn