Sail 2015, Oesters op de Jan Schaeferbrug, Amsterdam

Sail 2015

Kom van 19 tot 23 augustus 2015 kijken naar de geweldige Tall Ships, Nederlandse historische schepen en moderne schepen tijdens Sail 2015.

Om alle tallships toegang te geven tot de Oranje Haven, het nautisch hart van Sail, zal de Jan Schaeferbrug gedeeltelijk worden verwijderd. De Noordzijde (Javakade) van de Jan Schaeferbrug verandert daarom tijdens Sail voor 5 dagen in het meest spectaculaire pop-up restaurant van Nederland.

Daarnaast is er ook een Champagne Deck op de brug EN de oesterbar van Zilt en Zalig! Heerlijke, zilt en zalige oesters eten, ter plekke voor je geopend!

Terwijl je dineert, een glas champagne in je handen hebt of oesters eet heb je een spectaculair uitzicht over het water en alle schepen.

De entrée bedraagt € 10,-, inclusief een glas Champagne, Gin-tonic of ander drankje naar keuze. Op het Champagne Deck vind je ook de oesterbar van Zilt en Zalig. Een perfecte combinatie.

Dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur. De Jan Schaeferbrug is bereikbaar vanaf de Javakade, Amsterdam.

Meer info. of reserveren via restaurant L´Invite

Hoe kun je de Jan Schaeferbrug tijdens Sail het beste bereiken?

  • Vanaf Amsterdam CS loop je de hoofdroute van Sail en kom je vanzelf bij de Jan Schaeferbrug uit.
  • Tram 26 rijdt van Amsterdam CS naar IJburg. Deze tram blijft tijdens Sail rijden. Je kunt uitstappen bij halte De Rietlanden. Daarna is het nog 1,2 km lopen naar de Jan Schaeferbrug.
  • Vanuit Amsterdam Noord kun je de pont nemen vanaf de Kromhouthalllen naar de Kop van Java. Je bent dan vlak bij de brug.